Meer informatie

promo

Jaarlijkse kerstkaarten operatie.

on 21 December 2020

kerstkaart 2020
Elk jaar verstuurt stichting Verdanda zo'n 750 kerstkaarten aan quilters door het hele land. Dat doen we eigenlijk al zo lang als de stichting bestaat en al heel lang komt de Kerstkaart met een patroon voor een nieuw blok. Voor alle kaarten de deur uit zijn en we achterover kunnen leunen moeten er echter nogal wat stappen gezet worden. Lees hier wat er bij komt kijken.

 

 

 

Hoe zit het nu met die quilts

on 31 December 2020

artistiek quiltWat zijn dat voor quilts die wij weggeven, hoe komen wij daaraan, wat voor quilt kan ik het beste maken voor stichting Verdanda, wat doen wij met die blokken, kan ik ook een top schenken. Allemaal vragen waarvan wij denken dat ze jullie bezig houden en waar we hier een duidelijk antwoord op proberen te geven.

 

 

 

 

 

 

Help ons deze Quiltmachine aanschaffen.

on 15 December 2020

HQ Sweet Sixteen qiult machineSinds de oprichting, begin 2005, heeft Stichting Verdanda al meer dan 2500 quilts kunnen weggeven. Dankzij alle mensen die een bijdrage geleverd hebbben. Door blokken voor ons te maken, door het schenken van materialen en vooral door het schenken van complete quilts.

Maar naast complete quilts krijgen we ook heel veel tops binnen, zoveel zelfs dat we het met de mogelijkheden die we hebben niet bij kunnen houden. Er liggen nog heel veel tops te wachten om aangekleed te worden.

Dat is geen goede zaak en daar willen we in 2021 wat aan gaan doen.