Meer informatie

Help ons deze Quiltmachine aanschaffen.

Post on 15 December 2020

HQ Sweet Sixteen qiult machineSinds de oprichting, begin 2005, heeft Stichting Verdanda al meer dan 2500 quilts kunnen weggeven. Dankzij alle mensen die een bijdrage geleverd hebbben. Door blokken voor ons te maken, door het schenken van materialen en vooral door het schenken van complete quilts.

Maar naast complete quilts krijgen we ook heel veel tops binnen, zoveel zelfs dat we het met de mogelijkheden die we hebben niet bij kunnen houden. Er liggen nog heel veel tops te wachten om aangekleed te worden.

Dat is geen goede zaak en daar willen we in 2021 wat aan gaan doen.

Je kent dat wel; je begint enthousiast aan een project en de blokken maken is een leuke uitdaging. Maar als de top dan af is moet hij 'in zijn jas' en dat is één lange, grote klus. Zeker als het door quilten met de hand gaat, en dat is toch voor bijna iedereen het geval. En zo belanden veel tops in de kast en uiteindelijk ook bij Stichting Verdanda

Gelukkig hebben we diverse mensen die voor ons door quilten, zowel op de hand als machinaal, maar we willen zelf ook aan de slag. Daarom dat we deze quiltmachine willen aanschaffen. Daarvoor is € 7.000,- nodig waarvan € 2.000,- al binnen is.

Helpen jullie ons aan de rest?

Elke bedrag is welkom. U kunt uw gift over maken op rekening nummer NL75ABNA0417630867 ten name van Stichting Verdanda, Vlijmen.

En aan de benodigde menskracht

Als de machine er is zullen we als Verdanda team zeker de nodige uren ‘productie draaien’, maar ons team is te klein om veel verschil te maken. Daarom willen we graag in contact komen met ervaren quilters die graag mee helpen en bereid zijn elke maand een aantal uren achter de machine aan de slag te gaan. Je moet dan wel niet te ver van Vlijmen wonen, want daar komt de machine te staan.

Wil je graag meehelpen, neem dan even contact op met Louis.