Handwerk en Quiltdagen zijn voorbij

Post on 19 November 2013

De stand op de handwerk en Quilt dagen.Afgelopen vrijdag en zaterdag, 15 en 16 november waren wij voor de eerste keer aanwezig bij de Handwerk en Quiltdagen in Arnhem. We hadden een grote marktkraam tot onze beschikking en voor de aankleding hiervan een aantal tops gebruikt. Deze tops zijn gemaakt van blokken die u allemaal weer voor ons genaaid heeft. Het was ontzettend leuk om op deze manier de kraam aan te kleden. Het is heel gezellig geweest, met ook heel veel dames die zich met ander handwerk bezig houden. Er stonden kramen met prachtige wol en zulke mooie kleuren. Wat kan je daar ook mooie combinaties in hebben. 

Uiteraard hebben we loten verkocht en Ria had een prachtige quilt van een yelli roll gemaakt. Het winnende lot is getrokken door Angela van de Quiltpuzzel, die gezellig naast ons stonden. Het winndende lot was gekocht door Gaby uit Grubbenvorst en de quilt is maandag al naar haar toe gegaan.  De opbrengst van de loterij is € 100, een bedrag waar we heel blij mee zijn. 

We hopen volgend jaar weer aanwezig te zijn op de Handwerk en Quiltdagen. De beurs is dan op een andere locatie, niet meer in Arnhem, maar in Nieuwegein en wel van 14 t/m 16 november 2014. Kijkt u eens regelmatig op de website van de organisatie, daar vindt u het laatste nieuws over de beurs. www.handwerkenquiltdagen.nl