Open dag bij de PATRONENPOST

Post on 13 June 2014

Wat is het prachtig weer geweest op zaterdag 7 juni, de Open Dag van de Patronenpost in Budel. Wendy en haar team hadden alles keurig verzorgd voor deze dag. Er waren tenten, parasols, er was koffie/thee en vooral lekker koud water. En dat water hebben we nodig gehad op deze zon overgoten en zeer warme dag. Maar het was toch gezellig. Heel veel mensen kwamen op de fiets en veel mannen waren er deze keer bij. De mannen konden naar de buurman en daar de oldtimers bewonderen.20140616 artikel 1

Wij van Stichting Verdanda stonden lekker onder een parasol met aan de overkant Stichting Jopies Dromenquilt en een stukje verderop Droomdekentjes. Met z'n drietjes is er een loterij georganiseerd waarbij leuke prijzen te winnen vielen. Elke Stichting had een aantal prijzen beschikbaar gesteld en dat was heel leuk. Rond half vijf heeft Topey (moeder van Wendy) de winnende lootjes getrokken. Voor elke Stichting was de opbrengst van de loterij € 54.

20140616 artikel 2Ook hadden we een groot aantal boeken te koop en dat liep ontzettend goed. Al zeer snel waren de mooiste, interessantste boeken verkocht. En deze verkoop heeft voor de Stichting € 157 opgebracht. Hier zijn we heel blij mee. 

Tuurlijk weer heel veel bekenden gesproken en quilts, tops en blokken gekregen. Dat is zo leuk op zo'n dag, het contact met zoveel verschillende mensen. Moe, maar voldaan zijn Ria en ik rond 17.30 u. naar huis gereden. Bij thuiskomst gelijk op de bank en heerlijk even bijkomen, want de warmte nekt je op zo'n dag.

En nu even wachten tot zaterdag 23 augustus a.s. want dan zijn we weer bij Wendy voor de GOEDE DOELEN DAG. Deze dag staat in het teken van Verdanda. U kunt zich nog opgeven bij Wendy via haar site www.wendyvosters.com

Misschien wel tot dan.