QUIP-DAG 2016

Post on 19 June 2016

160619 QUIP dag 1Zaterdag 18 juni waren we te gast bij An3nA in Grave. Zij hield de QUIP-DAG en het kon lekker buiten in haar tuin. Bea en Lenny waren daar aanwezig namens Verdanda en samen met An3nA en nog een 7 vrouwen hebben zij de hele dag hard gewerkt om alle blokken aan elkaar te naaien. 

Het was heel gezellig en nadat de koffie met vlaai op was werd er hard gewerkt, gezellig gekletst en lekker gelachen. Alle blokken werden met de hand aan elkaar genaaid. An3nA had een groot speciaal doek opgehangen waarop de genaaide blokken gespeld konden worden zodat we een beetje een idee kregen hoe het zou worden. 

An3nA trakteerde ons op een heerlijke lunch welke we nog buiten konden eten. Helaas, de zon ging weg, het werd frisser en de regen kwam met bakken naar beneden. Dus naar binnen toe en daar lekker verder. Toen we eenmaal binnen zaten werd het droog en is het droog gebleven. 160619 QUIP dag 2

We zijn binnen gebleven en de buitentafel is gebruikt door Irene , want zij ging de blokken sorteren en spelde ze aan elkaar zodat de blokken gelijk met de naaimachine genaaid konden worden. Irene is 10 jr. oud en quilt al volop, ontzettend leuk.

Tegen 4 uur was er 1 top klaar en werd het ook tijd om op te ruimen en weer richting huis te gaan. Er zijn nog blokken over en daar wordt ook een top van gemaakt. 

160619 QUIP dag 3Vanaf deze plaats An3nA ontzettend bedankt voor je geweldige gastvrouwschap en dat je deze dag voor ons georganiseerd hebt. En alle dames die aanwezig waren heel erg bedankt dat jullie mee gedaan hebben. Bea en ik vonden het heel erg gezellig.