Reageer

Nieuws

Selecteer een onderwerp en vervolgens een nieuws item.

Handwerk & Quiltdagen Den Bosch 2018

on 03 november 2018

handwerk quiltdagen den boschVan donderdag 15 t/m zaterdag 17 november a.s. worden deze dagen gehouden in de Brabant Hallen in Den Bosch. Alle dagen is de beurs open van 10.00 tot 17.00 uur. 

Dit jaar een nieuwe locatie en ook een nieuw onderdeel komt erbij en dat is Textiel Plus Arts & Crafts.

Tijdens de beursdagen rijdt er vanaf het station Den Bosch een pendelbus naar de Brabant Hallen, maar .........

LET OP !!! Om gebruik te kunnen maken van deze bus dient u VOORAF online uw busticket te kopen via www.handwerkenquiltdagen.nl/tickets  In de bus zelf kunt u geen ticket kopen.

 

Dit jaar voor het eerst in een vernieuwde opzet. Naast het bekende gevarieerde aanbod van handwerk en quiltmaterialen, workshops en exposities is er ook een geheel nieuw onderdeel, nl. Textiel Plus Arts & Crafts.

Dit is een inspirerende kunstmarkt met o.a. handgemaakte producten, brei, haak en viltpakketten, kleding, enz.

Ook de viltexpo is dit jaar onderdeel van het evenement geworden. Kortom een heel uitgebreid aanbod van diverse handvaardigheid.

Stichting Verdanda maakt dit jaar onderdeel uit van de ± 100 aanwezige standhouders en dat vinden we heel fijn. U kunt uw blokje afgeven bij ons, maar ook stof die u overheeft, of de top(s) die u niet meer wilt afmaken/niet leuk meer vindt. Zo ook quilts die u aan de Stichting wilt schenken.

We zien u heel graag bij onze stand en hopen velen bekenden te mogen ontmoeten. Tot de 15e, 16e of 17e november. Houdt u onze face book pagina in de gaten, daar laten we weten welk standnummer we hebben, dit weten we nu nog niet.

 

 

Handwerkbeurs 28 en 29 september 2018

on 02 oktober 2018

rijswijk september 2018 2Twee heerlijke dagen waren het afgelopen vrijdag en zaterdag op de Handwerkbeurs in Rijswijk.

Volop gezelligheid en veel belangstelling voor onze stand. De verkoop van onze handwerkspulletjes en boeken verliep goed. Met de inkomsten kunnen wij nieuwe vulling voor de quilts die gemaakt gaan worden kopen. Ook werden er weer quilts en blokken ingeleverd.

De prachtige Theeparty quilt gaat naar lot 714. De nieuwe eigenaresse uit Rotterdam is er heel erg blij mee.

Alle vrijwilligsters van onze stand en naaisters van het Inloop-naaifestijn: DANK JULLIE WEL !

Speciaal de jonge dames Ilse en Lise die zaterdag heel veel blokken voor oma Ria aan elkaar hebben genaaid.

HEEL VEEL QUILTS EN BLIJE GEZICHTEN

on 31 juli 2018

Ondanks de warmte hebben Ra en Marjan, met ondersteuning van onze jongste vrijwilligers ruim 80 quilts uitgedeeld in Prinsenhof.

Prinsenhof is een onderdeel van WoonZorgcentra Haaglanden in Leidschendam waar diverse woonvormen mogelijk zijn. Er worden dagactiviteiten georganiseerd en er zijn ook gezamenlijke huiskamers, ontmoetingsruimtes en heerlijke tuinen. En in 1 van die ontmoetingruimtes zijn de quilts aan de bewoners uitgedeeld.

prinsenhof 2018Het had even geduurd voordat wij de quilts, allemaal voor op het bed, klaar hadden. Maar onze vrijwilligers hebben heel hard gewerkt om dit aantal quilts zo snel mogelijk klaar te krijgen. 

We hebben een compilatie foto gemaakt waar helaas, i.v.m. de privacy geen bewoners opstaan.

Inmiddels zijn we al bezig met de nieuwe vraag/reservering voor ± 50 quilts voor een ander verpleeghuis.

Afsluitdag seizoen bij Marij

on 29 juni 2018

marij 1 juni 2018Onverwachts een leuk bericht. Gisteren hield Marij van quiltwinkel Marij uit Beek in Limburg de afsluitdag van het workshop en les seizoen 2017-2018. Lisette vertelde ons dat het een heel gezellige en drukke dag is geweest.

Er was o.a. een expositie van quilts welke gemaakt zijn door Marlie janssen. Sylvia Bovendeert demonstreerde haar sjablonen en Wilma Bruins liet de mensen kennis maken met Q-snap Floor Frame. Heleen Pinkster was er met haar nieuwste patronen. Dus voor elk wat wils.

Nu was er ook een tafel met 2e hands boeken en tijdschriften welke verkocht werden. De opbrengst hiervan geeft Marij aan ons, aan Stichting Verdanda. We vinden dit heel lief van haar en zeggen alvast BEDANKT MARIJ.

 

marij 2 juni 2018 

De tafel met de boeken en tijdschriften blijft voorlopig in de winkel staan zodat u nog eens lekker kunt neuzen en een boek en/of tijdschrift kunt kopen.

Gaat u met vakantie richting het Zuiden, neem dan op de A2 even de afslag naar Beek en ga eens kijken bij de quiltwinkel van Marij. Of ga gezellig een dag naar ons mooie Limburgse land met een bezoek aan Beek. 

Voor informatie over openingstijden kijk even op www.quiltwinkelmarij.nl

Subcategorieën

Activiteiten agenda

Vorige maand November 2018 Volgende maand
M D W D V Z Z
week 44 1 2 3 4
week 45 5 6 7 8 9 10 11
week 46 12 13 14 15 16 17 18
week 47 19 20 21 22 23 24 25
week 48 26 27 28 29 30